Уметник комбинира животни, природа и луѓе за да создаде магични фотографии

Мартијн Шријвер е уметник од Амстердам кој создава надреално фото-манипулации комбинирајќи диви животни, луѓе и магични крајолици. Од џиновски носорози кои формираат огромни карпи до слонови кои прскаат вода како водопад, Шријвер нè кани да зачекориме во неговиот магичен свет, инспириран од природните убавини.