Овие фотографии се толку надреални што мора да ги погледнете (барем) два пати

Моника Карваљо е фотографка која моментално живее и работи во Берлин, а позната е по комбинирањето на фотографии од своите бројни патувања со детали од секојдневниот живот. Резултатот е неверојатен – погледнете!