Артист ги претвора ликовите на Дизни во реалистични портрети, а резултатот е магичен

Јирка Ватаинен, уметник од Финска, веќе неколку години ги претвора ликовите на Дизни во реалистични портрети. Некои од неговите дела ги вклучуваат Бел, Пепелашка, Урсула, па дури и Тарзан – погледнете.