15 холивудски дами кои не се обидуваат секогаш да изгледаат совршено

Од светски познатите личности секогаш се очекува да изгледаат убаво и совршено во јавноста. Постојат такви кои навистина се обидуваат да бидат нашминкани пред камерите, но има и холивудски дами на кои им е сеедно што мисли светот за нив – погледнете ја галеријата.