20 фотографии кои се вистински доказ дека “Burning Man” е најлудиот фестивал на светот

“Burning Man 2019” се одржа во пустината Блек Рок во Невада и траеше од 25-ти август до 2-ри септември. Како и секоја година, на фестивалот пристигнале речиси 100.000 луѓе, а овие фотографии одлично го доловуваат искуството на овој најлуд фестивал на светот.