Фотограф поминал три години фотографирајќи ги протестите на улиците на Лондон

Аркадиус Касперзик е фотограф од Лондон. Тој во 2016 година го отпочнал проектот “People Speak”, а бил мотивиран од она што смета дека се настани кои ја менуваат историјата, но и бил допрен и инспириран од реакциите на луѓето кон секојдневната омраза и расизмот.