“Илустрации погласни од зборови” кои говорат многу за жените, мажите, денешните врски и навиките

Израелскиот илустратор Јувал Робичек знае одлично да го прикаже денешниот свет и навиките на луѓето. Неговите илустрации немаат никаков текст или опис, но потребно е само малку да размислите за да сфатите што сакал да каже.