18 симпатични фотографии кои покажуваат зошто кучето е најдобриот пријател на човекот

За кучињата е позната изреката дека се најдобрите пријатели на човекот. Сè што бараат од нас е да ги храниме, да си играме со нив, да ги водиме на прошетка и да им ја возвраќаме љубовта, а кога сето набројано е во доволна количина, резултатот изгледа вака: