Оваа симпатична галерија стара 100 години ги прикажува мачките како човечки суштества

Фотографот Хари Витиер Фрис направил интересни фотографии од мачки кои позираат како човечки суштества, а истите се направени во дамнешната 1906 година – погледнете.