Новиот Lamborghini Siam: Најмоќниот „бик“ досега

„Sian не само што нуди одличен дизајн, туку и го зголемува потенцијалот на Lamborghini како супер спортска марка за утре и за наредните децении, дури и кога хибридизацијата ќе стане неизбежна“, додаде Доменикали.