16 актери кои играле улоги многу помлади од нивната вистинска возраст

Сигурно барем еднаш во животот сте гледале филм или ТВ серија каде актерите и нивните ликови не си одговарале според годините. Овие возрасни актери лесно успеале да се трансформираат во тинејџери – погледнете ја галеријата.