Неверојатна сличност: Ова се актерите кои Тарантино ги одбрал да ги портретираат легендите на стариот Холивуд

Историската точност е една од многуте работи кои го направија новиот филм на Квентин Тарантино, “Once Upon a Time in Hollywood” успешен, а ова се модерните актери кои успеаја да го прикажат чувството на 60-тите години – нивната сличност е неверојатна.