Фотографот Јун Јамамото ја доловува магијата на јапонските улици

Јун Јамамото, талентиран самоук фотограф од Токио, се фокусира на урбаната и улична фотографија. Тој преку својот објектив ја доловува магијата на јапонските улици ноќе, а резултатот е прекрасен – погледнете.