Најдобрите фотографии од овогодишниот Exit фестивал

Во неделата заврши 19-тиот по ред Exit фестивал, а според мислењето на публиката, ова беше едно од неговите најдобри изданија. Долгата листа на хедлајнери направи публиката да ужива на сите бини, а програмата на главната бина секако ја одбележа историскиот концерт на светските “The Cure”. Погледнете ги фотографиите од целокупната атмосфера.