Прогласени победниците на најдобрите фотографии од кучиња во 2019 година, тешко е да се избере најдобрата

“Westminster Kennel Club Dog Show”, настан кој се одржува во Њујорк, секоја година избира и наградува најдобри фотографии од кучиња. Оваа година, тие добиле над 7 илјади фотографии од 70 различни земји, а ова се само дел од победниците.