Како би изгледале Дали, Фрида Кало, Мона Лиза во денешницата?

Иконски уметници и ликови од уметнички дела од различни историски периоди сместени во современ контекст, е идејата на проектот кој наиде на голема популарност, на португалскиот артист Тијаго кој се потпишува како UntitledSave.