Моќта на Фотошопот може да се користи и за добро, а таа ја користи за спасување на спомените

Мишел Спалдинг со обработување на фотографии постигнува неверојатни работи кои се доказ дека моќта на Фотошопот може да се користи и за добро. Таа ги уредува старите уништени фотографии и ги враќа во нивната првобитна состојба – погледнете.