Италијанска уметница го опишува нејзиниот живот со мачки, а нејзините дела се повеќе од реалистични

Италијанската уметница Маргерита Грасо ја претвора реалноста во магични уметнички дела. Секое од нејзините дела – од шеги за однесувањето на нејзините мачки до симпатични моменти на љубов ќе направат да се чувствувате како да сте во бајка полна со љубов и нежно предење.