26 искрени илустрации на Џон Холкрофт кои покажуваат што е погрешно во денешното општество

Постои нешто навистина вознемирувачко во делата на Џон Холкрофт, но на добар начин. Холкрофт успева да спои две комплетно различни времиња, па црпејќи инспирација од познатите испечатени постери од 50-тите години, тој создава сатирични илустрации кои покажуваат сè што не е во ред со денешното општество.