Ова се победничките фотографии од натпреварот на National Geographic 2019

Како и секоја година, таа и оваа се организираше престижниот натпревар National Geographic Travel Photo на кој пристигнале голем број фотографии од целиот свет. Главната награда која изнесува 7500 долари замина во рацете на Вејмин Чу кој победи со фотографијата “Зима во Гренланд”.