Овие луѓе избрале интересни тетоважи за врат: Некои ќе ви се допаднат, а други ќе ве вознемират

Луѓето кои ќе ги видите во оваа галерија немале воопшто страв од тетовирање на вратот и избрале интересни мотиви за своите тетоважи. Некои од нив сигурно ќе ви се допаднат, а некои може и да ве вознемират – погледнете.