Галерија: Светско првенство за жени 2019

По помалку од една недела по почетокот на Светското фудбалско првенство за жени 2019, се одиграа 14 од закажаните 52 натпревари од страна на 24 национални тимови во девет градови ширум Франција. Финалето е закажано за недела, 7-ми јули.