Посетата на Доналд Трамп на Велика Британија преку фотографии

Претседателот на Америка и првата дама, Меланија Трамп, се во официјална посета на Велика Британија. Трамп ќе престојува три дена во Велика Британија, а еве како изгледаше пречекот на американскиот претседател во Лондон.