Необични фотографии од крави кои почнале да се однесуваат како домашни миленичиња

Кога ќе го слушнете зборот “крава”, веројатно првите две асоцијации кои ви паѓаат напамет се штала и млеко, но се чини дека овие животни се многу повеќе од тоа. Може ли да поверувате дека некои крави се однесуваат како нечии домашни миленици? Погледнете!