Облините на Мелиса Ризо ги полудуваат мажите

Атрактивната актерка и модел Мелиса Ризо постојано објавува провокативни фотографии на социјалните мрежи на кои ниту еден од машките следбеници не може да им одолее – погледнете со што таа располага...