(+18) Фотографиите на Ирина Аверина ја разгоруваат машката фантазија

Ирина Аверина е фотографка од Русија чии фотографии ја разгоруваат машката фантазија. Аверина соработувала со многу познати личности од Русија, а нејзините фотографии се повеќе од експлицитни – погледнете.