Едноставна елеганција против раскошен тил: Ова се најубавите фустани од првата вечер на Канскиот фестивал

Вчера во францускиот град Кан започна познатиот филмски фестивал, на чиј црвен тепих продефилираа познатите дами во најразлични изданија. Како и секогаш, некои креации веднаш се издвоиле од останатите, а еве и дел од нив.