Луѓето го испробале Снепчет филтерот за промена на полот на познатите личности, резултатите ќе ве изненадат

Снепчет објави нов филтер со помош на кој во секунда можете да го промените полот. Филтерот, луѓето го испробале и на познатите личности и откриле како би изгледале холивудските ѕвезди доколку би биле жени.