Галерија: Сцени од Коачела 2019

Во текот на изминатите два викенди се одржа најпопуларниот фестивал во Америка, Коачела. Илјадници фанови се собраа да ги погледнат одличните настапи на бројните артисти како Аријана Гранде, Били Ајлиш, Кид Кади, Џанел Монае, Блекпинк и многу други - погледнете дел од атмосферата.