Иднината на Фолксваген: ID Roomzz Concept

Фолксваген го претстави најновиот концепт на електрично SUV возило за кое што тврди дека ќе нуди повеќе простор од моделот Touareg. За погон ќе бидат задолжени два електромотори, а батериите ќе обезбедат автономија од најмалку 450 километри.