Вистинска секс бомба: Ова е девојката која успеа да го “фрли на колена” и кралот на Инстаграм

Бразилската секс бомба Суелин Медеирос ја стекнала својата популарност на Инстаграм каде постојано објавува провокативни фотографии и рекламни објави за бројни брендови. На нејзините облини никој не останува имун, а таа успеа и да го “фрли на колена” славниот Ден Билзеријан, познат и како “кралот на Инстаграм”.