Ретко кој маж останува рамнодушен на овие облини

Манекенката Дафни Џој ѝ е позната на јавноста по врската со американскиот пејач Џејсон Деруло, а на социјалната мрежа Инстаграм ја следат повеќе од еден милион обожаватели. Таа постојано ги излудува машките следбеници со провокативните фотографии, а на нејзините облини ретко кој останува рамнодушен.