Миленичиња желни за внимание на кои приватниот простор на сопственикот им е непознат поим

Доколку имате домашни миленичиња, сигурно знаете дека за нив вашата приватност не значи апсолутно ништо. Во секој момент тие сакаат да бидат со вас, па дури и кога сте во тоалетот, а овие фотографии го докажуваат токму тоа – погледнете!