Споил фотографии од познатите личности со нивните помлади верзии за да покаже колку тие се промениле

Холандскиот уметник Ард Гелинцк направил монтажи на познатите личности кои на фотографиите се “дружат” со своите помлади верзии, а истите се всушност одлична споредба преку која можеме да видиме колку славните се промениле со текот на годините.