Галерија: Сцени од замрзнатиот свет

Иако голем дел од Америка остана заробен од канџите на поларниот вортекс, и другите делови од северната хемисфера ги почувствуваа екстремите на средина од зимата. За таа цел, создадовме галерија од фотографии направени во текот на минатата неделa од земјите на Северот, каде ниските температури и снежните врнежи драстично го промениле нивниот пејсаж.