Фотограф снимил заледен град чии улици изгледаат како сцени од научнофантастичен филм

Едно утро по ледениот дожд, фотографот Раута Андреи тргнал во прошетка низ Букурешт кој наликувал на град од научнофантастичен филм, а сцените кои тој ги “фатил” изгледаат помалку апокалиптично, но во истовреме и убаво и спокојно. Погледнете ја галеријата!