Овој уметник ќе си поигра со вашиот ум и ќе ве одведе во друга реалност

Малезискиот уметник Зулкарнаин Исмаил постојано ги воодушевува своите следбеници со своите дела. Тој го спојува неспојливото за да создаде една поинаква реалност, а истото резултира со композиции кои изгледаат како сцени од бајките. Запловете во светот на неговата фантазија преку оваа прекрасна галерија.