19 луѓе кои правеле навистина чудни работи за да направат незаборавно селфи

Не знаеме дали целта на овие луѓе била тие да завршат на мноштвото забавни страници на интернет, но нивните чудни селфија секако им го овозможиле тоа. Нивните фотографии го обиколија светот, а погледнете и зошто.