Лик не престанува да се фотошопира на фотографиите на Кендал Џенер, а резултатите се урнебесни

Кирби на многумина им е веќе добро познат бидејќи се занимава со оваа “професија” веќе неколку години. Тој толку ја обожува Кендал Џенер што почнал да се вметнува себеси во нејзините фотографии. Вели дека таа му е животен пример и дека е добра личност која ги поддржува сите негови пропаднати работи и планови.