Галерија: Фотографии од Дакар Рели 2019 година

Со церемонијален старт во Лима, Перу, на 7-ми јануари започна 41-то издание на Дакар Рели – погледнете ги фотографиите од овогодишната десетдневна оф-роуд авантура.