Иднината е тука: QX Inspiration концептот на Infiniti ќе ве воодушеви

Јапонскиот производител на луксузни автомобили ја претстави својата визија - како би изгледал најмодерниот SUV на светот. Концептот QX Inspiration изгледа неверојатно.