Мајка и ќерка ги освоија социјалните мрежи со своите имитации на познатите дами

Алја Чаглар е мајка и уметница која со своите генијални креации постојано ја воодушевува бројната публика на социјалните мрежи, а нејзината ќерка Стефани е вистинска мала дива – погледнете!