Галерија: Меѓународен фестивал на ледени и снежни скулптури во Харбин

Секоја година, кинескиот град Харбин го организира годишниот “Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival”, кој вклучува масивни снежни и ледени скулптури. Фестивалот секоја година привлекува повеќе од еден милион посетители, а еве и зошто.