Кира Ла Роса позирала во провокативни јога пози и ги запалила социјалните мрежи

Кира Ла Роса е инструкторка по јога од Њујорк која на Инстаграм ја следат повеќе од 360 илјади лица. Оваа русокоса неодамна го привлекла вниманието на јавноста со своите жешки фотографии на кои позирала во провокативни јога пози.