Кога ќе ги погледнете неговите фантастични слики, ќе помислите дека станува збор за фотографии

Камалки Лауреано обрнува внимание и на најситните детали, па токму затоа луѓето често помислуваат дека тој е фотограф. Многумина го нарекуваат гениј, а кога ќе ги погледнете неговите дела, сѐ ќе ви стане јасно!