16 славни личности кои стануваат сè поубави со текот на годините

Знаеме дека здравиот начин на живот, балансираната исхрана и редовната физичка активност се клучни за добриот изглед, но се чини дека некои славни личности се "заглавени во времето". Многумина им се воодушевуваат на нивниот изглед, кој понекогаш дури и е подобар од оној пред 10 години – погледнете.