Легендата живее: Aston Martin DB4 GT Continuation

Еден од најкултните модели на британски Астон Мартин се враќа на патиштата - По повод 60-годишнината од почетокот на производството на британската икона, оваа година ќе бидат произведени вкупно 25 вакви модели кои ќе се продаваат по цена од 1,5 милиони фунти.