Напад на „големите играчи“? Nissan го претстави освежениот Murano

Јапонската компанија ја напаѓа својата конкуренција со освежената верзија на Murano, SUV кој нуди квалитет и напредна технологија по одлична цена во однос на конкурентните премиум модели.