Анастасија Квитко: Руската Ким Кардашијан ја полуде машката популација

Анастастија Квитко тврди дека буквално сè на неа е природно, а кога ќе видите како изгледа, веднаш ќе сфатите зошто цел свет, а особено машката популација полуде по неа. Квитко која потекнува од Калининград, за релативно кратко време стана славна во Русија, а медиумите поради нејзиното тело и облини ја споредуваат со американската старлета и ријалити ѕвезда, Ким Кардашијан.