Фотошоп мајсторот кој премногу буквално ги сфаќа барањата на луѓето повторно го насмеа интернетот

Џејмс Фридман стана познат по своите смешни Фотошоп "ремек-дела" во кои (намерно) буквално ги сфаќа молбите од другите. Луѓето на социјалните мрежи му даваат инструкции како сакаат нивната фотографија да биде уредена, но никогаш не го добиваат она на кое што се надеваат - погледнете!